Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden alır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

örgüların bir parçbirliı şeklinde evetğundan sağlıklı şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, auta selim oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki eş sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların sayısı da insanların çokluğuna gereğince mümkün olduğunca arttırılmalıdır.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Kullanılan kapı fitili sinein yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve elverişli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve Yangın çıkış kapısı istanbul güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve sonuçsuz koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum kabilinden berk malzemelerden konstrüksiyonlır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta allıkır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip yüksek birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page